Usch fy å blä vad jag har svårt för vissa saker som uppstår. Troligen är det men hjärna som bara spelar mig ett stort spratt men det är samma sak vare gång detta sker. Allt kommer tillbaka från den tiden när jag va mobbad och utfryst. Och jag vill verkligen inte känna den känslan fler gånger.
 
Men nu lägger jag spöket åt sidan å njuter av ensamheten. Mr.T är ute på gallej å jag sitter här helt ensam å funderar på vad jag borde äta. Men det är så skönt å bara vara, speciellt när jag har tänt i brasan. Då blir det en sådan mysig känsla och gott luktar det också.
 
Vad ska man annars göra när man har ett halvt hus i kaos å ska ha en massa människor på besök imorgon?
 
Jag borde ha städat hela huset nu när jag varit ensam men jag ville inte så jag tog på mig mina nya mjukisbyxor som jag hittade på Netto, drog fram fotöljen i vardagsrummet å njuter av min brasa.
 
 
Igår hade jag en panikattack. Det va länge sedan men det va väll behövligt. Allt började med att jag skulle försöka ta mig till gymmet. Jag får ju panik av sådana situationer när jag är helt ny på något ställe och inte har helt 100 koll på vart jag skall vara eller vart jag skall befinna mig. 
Idag har jag varit på gymmet, men inte ensam hade med mig världens bästa syster som sällskap! 

Så nu kan jag stolt tala om för er att jag har varit på gymmet och tränat i en timme!! 


När alla känslor kommer på samma gång, glädje, hat, kärlek, besvikelse å alla andra negativa ord som man kan uppleva! Det är väll lite så jag känner just nu. Vet inte varför men det bara är så! Har inte träffat dig på evigheter men att ha fått veta att du nu kan få umgås med mamma igen gör mig helt tom men ändå glad. Glädjen är för att jag vet att du inte behöver ha ont längre. 

Vila i frid