Idag är det dag 9 av 11 arbetsdagar i sträck. Är så himla trött idag, Mr.T skulle gå upp klockan 5 för att åka iväg på någon affärsgrej! Å då vaknade ju jag av hans klocka självfallet. Somnade om, vaknade och återigen somnade om. 
Det är ett under att jag kom upp och även tog mig iväg till jobbet! 

Har haft en lugn och fin dag på jobbet. Grabbarna har varit på bra humör hela dagen tycker jag allt. Och det smittar av sig fast att jag är så trött. 

Nu sitter jag här å väntar på att färgen skall torka, har ett nytt projekt på g! Som behöver sprayas några gånger till. 
Hatar å vänta på att färg ska torka!! 

Jag tycker helt ärligt att tandläkaren borde skämmas för hur mycket dem tar betalt. Jag va tvungen att gå dit idag bara för att ta bort tandsten och det fick jag betala nästan 800kr för. Jag är rädd för att gå in där överhuvud taget och att det är så jäkla dyrt gör ju inte saken speciellt mycket enklare för att gå dit!

FY på ER!!!
Jag kan inte annat än älska att solen tittar fram och gör det varmt och skönt. 
Får så mycket mer ork och lust att göra saker när det är sånt här väder, men ibland så önskar jag att det ska regna lite ibland bara för att det inte ska bli en massa onödiga bränder som härjar runt omkring oss. 
 
Det roligaste med våren är väll nog att vädret varierar så pass mycket, man skulle nästan kunna säga att vi kan ha alla våra 4 årstider på en och samma årstid. 
 
Men det bästa med våren är nog att man börjar se när allt runt om i naturen börjar vakna till liv igen. 
Imorse när jag skulle till jobbet kollade jag på träder vid infarten, kollade även på det nu när jag kom hem, och det har hänt mycket på dessa 5,5 timmarna som jag varit borta. Det är sinnessjukt va det går fort!