Nu är det första dagen på den här veckan, det innebär då att jag ska försöka lägga ner lite mer tid på mig själv och inte på alla andra.
Det enda jag har gjort idag som har innefattat någon annan va när Tea å jag gick till affären å handlade lite.
Jag behövde handla å hon skulle handla hon me, så då är det ju inte så farligt.

I torsdags va jag riktigt nära på att springa in i betongväggen i ungefär 300km/h
När jag väl kom hem så låg jag bara å sov, d va nog det enda jag kunde göra då.
Hade ingen ork till något, inte ens svara på sms eller i telefon när det ringde.

Känns lite skönt att jag själv kunde komma på det hela innan det var för sent, men nu är det bara den jobbiga biten kvar och det är att jag ska lära mig att prioritera mig själv, och inte sätta alla andra framför mig själv.

I fredags packade jag ner lite saker å drog iväg, det skulle bli en helg utan några som helst krav från mig själv på mig själv och det blev d me. Åkte hem till en person som visste precis hur jag kände inom mig och jag fick bara vara hela helgen. Träffade nya människor som inte känner mig å inte kan döma mig heller. D va riktigt skönt å bara komma bort, så igår när jag åkte hem satt jag inte å lyssnade på hög musik som vanligt. Utan jag satt där å lysnade på regnet som slog mot vindrutan på bilen. Det va rogivande och precis vad jag behövde!

Nu sitter jag här hemma och spelar hög musik, det känns som att jag är rätt så duktig idag iaf. Hoppas bara att jag kan klara av det alla andra dagar med. Men det hoppas jag att jag kommer att göra.Nu ska jag fortsätta plocka å dona här hemma lite.

Nu har jag haft en liten "semester" i helgen.
Packade ner det mest behövliga å gav mig iväg.

Kan bara säga en sak, d va behövligt!!

Nu ska jag sova så jag orkar bege mig upp tidigt imorgon å utbilda mig lite :P

Sov gottÄlskar den här låten! ♥

Jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med det här, jag är sur på mig själv riktigt mycket.
Satt på utbildningen idag och gjorde mina uppgifter, jag är alltid så duktig å kollar på utskrifterna innan jag trycker på okej knappen. Kände mig lite seg så jag skrev ut tryckte på okej å kom sedan på att jag hade gjort fel.
När jag tryckt på okej så går det inte alls att ändra på det hela så jag börjar nästan gråta för att jag blir så arg på mig själv när jag varje j**la gång alltid kollar så utskriften är rätt innan jag godkänner.

Gahhh säger jag bara.

Sen kan jag även säga att jag vet inte riktigt om jag vill köra bil mer i den här stan. Inom loppet av 2 minuter så händer det två riktiga idiot saker när vi va på väg hem. Först är det ett pucko som stannar i rondellen för å släppa av en människa. Jag va tvungen å tvärnita å slänger mig på tutan för att jag blir så jävla förbannad.
Vem fan släpper av en människa i en rondell??
Efter de så höll det på å bli en krock då en bil skulle köra av motorvägen å sen kommer på att han ska ut på motorvägen igen å håller då på å köra in i en annan bil. Vad är det för människor som kör bil i den här stan egentligen?