Det blev en lång helg uppe i Sthlm för min del.
Åkte upp tidigt på lördagen jobbade hela dagen i den oerhört kvava luften, sen åkte vi till hotellet å hade fnitterkväll hela gänget inkluderat vår enda kille i gruppen!
Kom i säng sent å sen skulle vi upp å jobba igen, och den här gången började vi tidigare än vanligt.
 
Men nu över till de som gjorde mig så himmla trött, vi slapp utbetalningen för att vi har lång tid hem å skulle få åka tidigare. Men d va lönlöst, vi kunde inte åka på 1 och en halv timme för att det var kaos med alla bilar. Personbilar, taxibilar och limosiner som skulle fram först. Man blir ju så himmla trött av att bara vänta på att kunna röra på sig hemmåt men men, nu ska jag nog tatuera in det någon stans att vi INTE ska ställa oss på personalparkeringen på söndagen en gång till. Hur kunde jag glömma det???
 
 
Så här road kan man se ut å vara när man står å vänta!
Sommarvärmen som stiger dig åt huvudet.
Igår när ja va i skolan så kan jag ju säga att värmen gjorde verkligen sitt. Satt i klassrummet å höll på att flippa ur totalt. 10 datorer va igång och sen så va vi 9 pers i rummet och de va bara varmt och jobbgt så jag flippade ur fast på ett bra sätt. 
Vi fick rätt många skratt tack vare att d va så varmt å alla blev flamsiga och trötta. 
 
Jag kan säga en sak som är säker, och det är att jag verkligen älskar min klass. Dom är helt underbara, förstående och sen är dom lika galna som jag när det väll behövs.
 
Nu sitter jag ute på balkongen och njuter av att det typ är 30 grader ute. Solen har inte hunnit komma fram helt på balkongen ännu så det är därför jag fortfarande kan sitta här, men om 30 min så kommer det vara för varmt för att sitta här
 
Ska försöka packa ner kläder för helgen då det är Elitloppet och jobb som väntar! 
Hur ska vädret bli i hegen? Någon som har koll på hur det kommer vara i sthlm lördag till söndag?
 
 
Sitter här och försöker reda ut bokslut. Hjälp mig!!!!