Nu tillåter jag min hosta att vara kvar en dag till, inte längre!!!

Va så skånt å jobba idag. Mamma orkade me jobba ;) E glad när hn ger sig fan på att hon ska jobba fast att hon e jätte trött. Va utbildning me juh å de va kul. Eva höll i den å de va juh skönt. När hon inte pratade så kollade hon på mig å log för att hon vet att jag hade gått igenom allt material flera gånger innan pga. att ATG hade problem när jag gjorde det jätte tidigt i våras. Men nu e jag helt klart med det iallafall de e juh skönt.

Ringde till Anders förut, har inte pratat med honom på några veckor för att jag blev riktigt arg på honom. Men men det känndes iallafall så jävla skönt å prata med honom igen. Han e juh en utav mina bästa vänner.

Känns så tråkigt i den här stan. Har inga vänner, men kom på de närjag flyttar upp till Sthlm så har jag juh inge vänner där heller. Hur får man vänner?


*Idag på jobbet så kom Jessica med en skiva som hon hade bränt åt mig, å den fick mig på bra humör men vissa låtar på skivan får mig att börja tänka på Abbe igen. Jobbigt men men*
Nu börjar förkylningen dra sig tillbaka, lite dumt bara att den har retat upp min astma så jag inte kan sova på på nätterna utan hostar å har svårt å andas istället.
Igårkväll så kom Mille förbi med McDonals mat. Han e så snäll som ställt upp nu när jag varit sjuk.

Va på 5års kalas nu juh  å de va inge vidare jag kännde mig inte närvarande alls utan satt bara å kollade på Xenia som lyckades bli så glad över att jag satte mig ner så hon hällde ut halva mitt kaffe i mitt knä.

Voven e rolig juh ;) Hon blir bara större å större för varej gång jag ser henne.
Jag erkänner jag har inte kollat så mycket på varken nyheterna på tv eller läst i tidningen men jag tycker att jag har hört någon stans att solen skulle skina å grejjer. Det har regnat nästan hela veckan å då menar jag bara nästan!


Solen hallå?