Som vanligt den här veckan så har jag försovit mig. Hör inte att klockan ringer men jag lyckas stänga av den iallafall. Känner mej helt jävla värdelös idag. Har varit så dålig hela veckan. Inte en morgon som jag vaknat som jag ska. Har bara kännt mej som en helt värdelös människa hela veckan å hur jävla bra känns det då att åka å jobba hela helgen? Jo de känns hel bra. Men men vafan de e juh skit samma allt e juh bara fuckat iallafall.
Imorgon åker jag så de här e kanske sista inlägget på ett par dagar nu. För jag kommer juh inte ha tillgång till någon dator i helgen iallafall...om jag inte drar till Emma en sväng å hälsar på (Kajsa å Hilda)

Puss på någon som e värd det!

Åker på Torsdag. Ska bli härligt å få jobba hela helgen. Jippi.
Idag va jag å träna men de va inge kul så vi gav upp...drog till donken istället å va onyttiga så in i helvete. För första gången i mitt liv så käkade jag en Big Mac...helt otroligt. 10p till mig ;)


Sov gott skolan imorgon

Idag har jag varit hos tandläkaren å fick bara en massa beröm...haha
Å sen va jag nere på stan. Pallade inte gå till skolan idag. Skulle tränat men så blev det inte eftersom Emma inte mådde så jätte bra så imorgon ska jag fan träna.
Spelade biljard med syrran å Madde istället å kom hem nu. E helt slut