Jag förstår inte, satte mig i soffan med en kaffe för å kolla på skidorna. Men jag somnade, lyckades iaf vakna innan målgång så jag fick se när grabbarna tog silver! 

Hur kan jag lyckas? Gjorde samma sak i onsdags?! 
Onsdag och lönen har kommit in på kontot.
Känner inte alls för att spendera min lön på något, utan är mer motiverad till att städa och dona här hemma.
Tror det är något fel på mig, förut hade jag gärna åkt in till stan å gått i affärer men jag har en deal med mig själv som känns riktigt skön att ha. 
 
den 18/1 bestämde jag mig för att jag inte skulle få köpa några kläder förns jag har fyllt år, dvs att det blir tre månader med köpstopp! Jag är nöjd med mig själv, har inget sug alls efter att köpa kläder. :D
 
Solen skiner lite då och då och jag sitter vid köksbordet och kollar runt lite på nätet i väntan på att kaffet ska bli klart. Har precis ätit lunch så det ska bli gott med lite kaffe innan jag ska börja med allt som måste göras!
 
Har lite bekymmer med en muskel i nacken idag men det ska inte hindra mig från att göra sånna saker som man måste göra. Ellerhur?!
 
 
Det blev en mysig helg för vår del, det va en massa barn inblandat i myset.
 
I lördags åkte vi hem till ett par vänner som nyligen blivit en till i sin familj, middag och bäbismys blev det. Men även en stolt storasyster som ville visa upp den lille. 
Va lite sugen på att kidnappa den lille bara för å sitta å lukta på, bebisar luktar så galet gott.
 
Och igår så hade vi finbesök av syster å hennes två små galningar, det va Lucas som sa till sin mamma att han ville åka hem till Kikki å rulla bollen! Eftersom det va de han ville göra så satt vi alla på golvet i vardagsrummet och rullade bollar till höger och vänster. 
 
Att barn kan vara så lättroade?!